У «Київському Єрусалимі» проведуть свято

Размещено

Maslyana_anons22 лютого у культурно-просвітницькому центрі «Київський Єрусалим», що діє при Свято-Феодорівському храмі, в рамках літературно-музичної вітальні «Дорога до Слова» відбудеться свято «Масляна» для дітей та дорослих.

«Ви почуєте вишукану поезію, класичну та сучасну музику, матимете можливість взяти участь у конкурсі вареників (виключно з рослинними або рибними наповнювачами, адже за православним звичаєм на цей час вживання м’яса обмежується), а також – поласувати смачнющими млинцями з трапезної «Київського Єрусалиму», із чаєм або глінтвейном, а Ваші діти – не лише розважаться і дізнаються цікавинок про традиції зимових свят християн, але і принагідно зможуть навчитися прикрашати і подавати млинці і вареники. А ще – спробувати свої сили в дитячих конкурсах (оповідачів, читців-декламаторів, співаків, художників…).

Завітайте до нас усією родиною, із власноруч приготованими варениками (за бажанням, для участі в конкурсі), а головне – з чудовим настроєм і відкритим серцем!» – пишуть організатори.

Телефони для довідок: 095-464-58-98, 063-566-44-09, 068-710-75-07 (Вікторія).

Свято-Феодорівський храм знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Овруцька, 7.

Початок свята о 13.00.

feodor-kiev.church.ua

Просмотры (39)