Парафіянка Свято-Феодорівського храму стала ведучою вечора у галереї «Соборна»

Размещено

Star.Novyi_god14 січня у просвітницькому центрі Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового в рамках клубу авторського мистецтва, відбувся збірний концерт «“Старий” Новий рік» у форматі новорічно-різдвяного блакитного вогника. Ведучими вечора стали автор-виконавець протоієрей Ростислав Трьохбратськи та парафіянка храму на честь преподобного Феодора Освященного православна поетеса Вікторія Осташ.

У концерті на сцені галереї «Соборна» з музичними та віршованими вітаннями взяли участь православні автори виконавці: Петро Романцев, Олена Горнява, Папка Людмила, Потера Світлана, Іванна Братусь, Людмила Херувимська, Михаїл Бей та координатор клубу авторського мистецтва ієрей Володимир Шинкарук.

Також до свята долучились хорові колективи з храмів на честь пророка Ілії та Благовіщення Пресвятої Богородиці Калинівського благочиння. Як учасники, так і гості одноголосно вирішили і надалі проводити свято авторского мистецтва в рамках концерту «“Старий” Новий рік». Отець Володимир Шинкарук підкреслив, що на наступний рік буде ще більше цікавих номерів, як вокальних, так і поетичних, і багато сюрпризів.

soborna.church.ua

Просмотры (42)