Парафіянка храму благочиння стала співавторкою православного аудіодиску

Размещено

Osash_disk_6Перший спільний диск учасників Клубу авторського мистецтва, що декілька років діє в рамках студійно-клубної діяльності просвітницького центру Кафедрального собору УПЦ презентували 29 травня у галереї «Соборна». До гурту членів клубу входить і парафіянка Свято-Феодорівського храму поетеса Вікторія Осташ.

До збірного диску увійшли також авторські твори православних авторів-виконавців ієр. Володимира Шинкарука, прот. Ростислава Трьохбратського, прот. Володимира Маличенка, прот. Сергія Кисельова, Петра Романцева, Олени Гарнявої, Папки Людмили, Потери Світлани, Іванни Братусь, Людмили Херувимської, Лариси Кравчук, Володимира Терещенко та ін.

Під час презентації диску відбувся концерт учасників проекту, що завершився спілкуванням з шанувальниками авторського мистецтва. Ведучою концерту була Вікторія.

«Ми запрошуємо до участі усіх талановитих людей, які бажають поділитися надбаннями своєї душі і знайти свою аудиторію, – сказав координатор клубу авторського мистецтва отець Володимир Шинкарук. – Ми дуже цінуємо авторів, намагаємося допомогти їм розкрити талант, адже наша головна мета – пошук нових облич, ми намагаємося дати поштовх до активної творчої діяльності молодим митцям, які ще, можливо, ніде не виступали».

Частину авторських творів, що увійшли до диску (зокрема, вірш Вікторії Осташ «Скромні речники») можна прослухати на сайті галереї.

soborna.church.ua

Просмотры (60)